Palautekysely

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tuomiokirkon ympärijuoksu

Kuvatuksen traditioksi muodostunut Tuomiokirkon ympärijuoksu järjestettiin tänä vuonna torstaina 22.3. Tuomiokirkkoa on kuvatuslaisten kesken juostu ympäri vuosittain jo 90-luvulta asti ja tälläkin kertaa pystyyn saatiin hieno kilpailu!

Tämän vuoden ympärijuoksujen teemana oli "Olympialaiset kautta aikojen". Kuvatuslaiset olivatkin panostaneet puvustukseen urheiluhenkeen sopivalla korkealla motivaatiolla. Myös nostalgiaa oli ilmassa vyölaukkujen, verkkaritakkien sekä kirpparilta löydettyjen pelipaitojen muodossa. Puvustuksessa tosin hieman silti hävittiin samaan aikaan Mannusjuhliaan Mimesiksessä viettäneille promelaisille - mutta vain hiuksen hienosti.

Ympärijuoksu ei kuitenkaan ollut vain tekosyy hauskoille bileille, vaan tapahtumanimen mukaisesti Tuomiokirkkoa todellakin juostiin ympäri. Vaikka kilpailun säännöissä hieman erimielisyyksiä ilmenikin (tai oikeastaan sääntöjä ei ollut), saatiin kilpailu silti päätökseen hyvässä kilpailuhengessä, tosin hieman ehkä dopingiin sortuen. Palkintojen jaon jälkeen innokkaimmat kilpailijat jatkoivat iltaa vielä Dynamoon - liekö ylienergisyyden syynä Kuvatuksen tarjoilema energiajuomatehobooli?



K.M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti