Palautekysely

perjantai 4. toukokuuta 2012

Kuvatuksen vappuhulinat


Vappuviikolla on juhlittu ja paljon. Juhlahumu alkoi heti maanantaina perinteisissä vappuaaton merkeissä omalla kampuksellamme Sirkkalan kasarmialueella. Iltapäivällä Kuvatus tarjoili muiden ainejärjestöjen tavoin jäsenilleen boolia Mimesiksen aurinkoisella pihalla, josta iloinen opiskelijajoukko siirtyi illaksi Taidemuseonmäelle ylioppilaskunnan vappupuhetta kuuntelemaan ja lakitusta katsomaan.
Valkolakit päähän painettuaan kuvatuslaiset kävelivät mahat kurnien kortteliravintola Kerttuun, jonka herkulliset ruuat pitivät huolen siitä, että juhlakansa sai vatsaansa muutakin kuin kuohuviiniä. Yhteisen vappuillallisen jälkeen loppuilta kuluikin mukavissa tunnelmissa niin jokirannassa kuin ainejärjestötalollamme Mimesiksessä, ja kaikkialla, missä kuvatuslaisia vaan oli liikkeellä.
Myös vappupäivänä aurinko ja lämmin sää helli edellisen illan juhlinnasta selvinneitä opiskelijoita. Ylioppilaskuntamme järjestämällä TYYlikkäällä vappupiknikillä saimme nauttia auringon lisäksi myös hyvästä seurasta sekä letkeästä livemusiikista, ja saimmepa vielä hankittua kalpealle talvi-ihollemme kesän ensimmäiset rusketusrajatkin. Mahtava vappu siis!

Kiitokset kuvista Annalle!

R.R.
                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti