Palautekysely

lauantai 14. tammikuuta 2012

Hallituksen vaihto 13.1.


Perjantaina 13.1.2012 Kuvatuksen uusi hallitus astui vihdoin tehtäviinsä. Illan aluksi vanha hallitus perehdytti uudet hallituslaiset tehtäviinsä, eikä kukaan onneksi vajonnut epätoivoon uuden hallitustehtävän luoman jännityksen vuoksi. Sen sijaan uusiin tehtäviin siirryttiin innolla, jo tulevaa suunnitellen - perjantai kolmastoista ei siis ollut epäonnenpäivä. Uusi hallitus pääsikin heti kokeilemaan oppimaansa suoraan perehdytyksen perään pidetyssä, vuoden ensimmäisessä, kokouksessa ja täten kaikki omaksuivat uudet tehtävänsä nopeasti.

Vaikka illan tunnelma oli iloinen ja riehakas, osin aina niin hyvän sangrian avustamana, lievää haikeuttakin oli havaittavissa. Yli puolet Kuvatuksen vanhasta hallituksesta jättäytyi perjantaina pois hallitustehtävistään luodakseen tilaa uusille seikkailuille kuten vaihto-opiskeluille tai gradun tekemiselle.

Koska vanhat hallituslaiset ovat kuitenkin vielä vähän aikaan meitä uusia opastamassa ja tukemassa, luotan siihen, että Kuvatus on jälleen tänä vuonna yhtä aktiivinen ja osaava kuin aina ennenkin. Onnea siis uudelle hallitukselle!


Ja kiitos Annille kuvasta :)

K.M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti