Palautekysely

maanantai 30. maaliskuuta 2015

TIEDOTE: Blogin uusi linja

Hei lukija!

Tervetuloa Turun yliopiston taidehistorian oppiaineen ainejärjestön Kuvatuksen blogiin.
 

Tänä keväänä hallitus on päättänyt aktivoida ainejärjestömme virtuaalielämää uudistamalla blogin yleistä linjaa. Vanhojen tapahtumien muistelu ja blogin kautta tiedottaminen siirretään nyt taka-alalle, ja tilalle tulee uuden luominen ja julkaiseminen. Pyrkimyksenä on tehdä tästä matalakynnyksinen alusta kaikille kuvatuslaisille sanoin ja kuvin ilmaista intohimoaan sekä kiinnostustaan taiteeseen ja visuaalisen kulttuurin ilmiöihin.

Kuvatuslainen: Haaveiletko ehkä kriitikon urasta, mutta et tiedä, mitä kautta julkaisisit tekstejäsi? Entä koetko suunnatonta tarvetta kertoa tutkimustyöstäsi tai juuri siitä oppiaineeseemme liittyvästä asiasta, joka herätti ajatuksia ja tunteita viime viikolla? Anna mennä ja kirjoita. Tässä on tarjolla kanava, jota kautta voit tuoda esiin ammattitaitoasi myös niiden akateemisten muodollisuuksien ulkopuolella. Tätä kautta tekstisi pääsee luettavaksi muille ja parhaassa tapauksessa myös niille, jotka tulevaisuudessa edistävät työllistymistäsi.

Jotta blogitekstit saavuttaisivat yleisöä niin Kuvatuksen sisältä kuin ulkopuoleltakin, luotiin Facebookiin erillinen tykkäyssivu. Sen pääasiallisena tarkoituksena on uusien blogikirjoitusten jakaminen, mutta myös ainejärjestön tapahtumista ja muista ajankohtaisuuksista tiedottaminen. Klikkaa itsesi siis tykkäämään sivusta ja mikä tärkeintä, jaa se myös ystävillesi.

Blogitekstien kirjoittamisen aloittivat muutamia viikkoja sitten Anni Pitkänen ja Iida Kilpeläinen, joiden tekstit TEHDAS-teatterin performanssitaideillasta sekä Turun AMK:n muotoiluopiskelijoiden Left Overs –näyttelystä pääset lukemaan tästä ja tästä.

Uuden linjauksen lisäksi blogista löytyvät tuttuun tapaan hallituksen jäsenten esittelyt, tenttikansio, tapahtumakalenteri, listaus Kuvatuksen käsikirjaston kirjoista sekä ohjeita koskien Kuvatuksen jäsenyyttä ja sähköpostilistalle liittymistä.

Kuvatuksen hallitus vastaa niin blogin kuin Facebookin tykkäyssivunkin ylläpidosta. Jos sinulla on kirjoitus, jonka haluaisit julkaista, lähetä se, ja mahdolliset tekstiäsi tukevat kuvat blogivastaavalle osoitteeseen otsale[at]utu.fi. Ota yhteyttä hallituksen jäseniin myös siinä tapauksessa, jos haluat tiedottaa Kuvatuksen tykkäyssivulla Facebookissa. Yhteystiedot löydät täältä.

Kevätterveisin,
Kuvatuksen hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti